مولوی ریگیان پور اظهار داشت: امروزه بخصوص در در دو ماه اخیر، شایعات زیادی در فضای مجازی بر علیه نظام، انقلاب، اهل سنت و شیعیان پخش شده است که تعداد قابل توجهی از آنان، دور از واقعیت است.
ماموستا عبدالسلام محمدی به اخبار و پیام های رسانه های معاند در این ایام اشاره و بیان داشت: همگی ما باید مواظب رسانه ها، شبکه ها و پیام رسان مجازی باشیم و بدون تحقیق و تفحص اخبار را قبول نکنیم،
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: دولت پشت کسب و کارهای اینترنتی هست و وظیفه خود میداند این جمع قابل توجه مردم را حمایت کند. همچنین امشب وزیر ارتباطات جزییات بسته مصوب دولت را اعلام خواهد کرد.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: روش حکمرانی نظام سلطه، استفاده از زور و نظامیگری و اقتدارگرایانه با امپریالیسم رسانهای و تسلط بر فضای مجازی و افکار عمومی است، در حالی که جبهه مقاومت، اقتدار مردم پایه، بسیج عمومی ملتها، مردم سالاری و و عدالت اجتماعی و اقتصادی را دنبال میکند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان قصرشیرین گفت: تنوع سلایق خود زمینه ای برای شکوفایی دین رسول اکرم (ص) است، البته مشروط به اینکه اجازه ندهیم دشمنان از این وضعیت به سود خود بهره برداری کنند.
نماینده ولی فقیه در کرمانشاه گفت: رهبر معظم انقلاب از هیئت دولت انتظار دارند که در مقوله هایی همانند فضای مجازی، عدالت، ایجاد امید و نشاط در جامعه دولت کارهای بیشتری انجام دهد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان گفت: امروز فعالیت های تبلیغی سنتی به تنهایی کفایت نمی کند و باید ظرفیت های فضای مجازی برای تبلیغ فعالیت های دینی و فرهنگی مدنظر قرار گیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی با تبریک روز ملی فناوری اطلاعات نوشت: هرگونه سیاستورزی، مقرراتگذاری و ساماندهی فضای مجازی از سوی حاکمیت باید با خواست و اراده قاطبه مردم همسو و همگام شود تا مصالح همه ذینفعان تأمین شود.
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: رسالت ما در جمهوری اسلامی تبلیغ دین است و در این میان آموزشوپرورش هم سنگر دوم دین است؛ تنها یک بار در هفته در مسجد صحبت کردن کفاف نمیکند، لازم است دوستان آموزش و پرورش با روحانیون هماهنگ باشند.
۱۰۰۰ استاد دانشگاه و حوزه در نامهای به رؤسای قوای سهگانه، خواستار اهتمام جدی به رفع عقبماندگی و جلوگیری از آسیبهای گسترده فضای مجازی کنونی ایران شدند.
امام جمعه مسجد حضرت محمدالمصطفی (ص) کرمانشاه گفت: حربه دفاع از حقوق بشر رسماً در فضای مجازی به وسیله ای برای فشار بر کشورهای مخالف امپریالیسم جهانی تبدیل شده است.
امام جمعه اهل سنت شهرستان سرپل ذهاب گفت: در ماههای اخیر به انحای مختلف شاهد انواع توهین ها به دین اسلام، رسول اکرم (ص) و ائمه اطهار علیهم السلام هستیم که این توهین همگی در راستای اسلام ستیزی و اسلام هراسی در جهان است، بنابراین باید همه ما به عنوان یک مسلمان نسبت به این توطئه های ننگین دشمنان وحدت هوشیارانه عمل کنیم.
در پی اهانت سخنگوی رسمی حزب حاکم هند به ساحت پیامبر اکرم (ص)، کمپین گستردهای در فضای مجازی به راه افتاد و هشتگ حمایت از پیامبر و هشدار به نخستوزیر هند در رسانههای اجتماعی داغ شد.
نماینده اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: شایعه پراکنی ها در فضای مجازی معمولا به دور از حقیقت است و فاقد اعتبار می باشند و مردم نباید بدون اطمینان خاطر به این شایعات توجه کنند، زیرا پشت بیشتر این شایعات، دشمن قرار گرفته است.
امام جمعه اهل سنت شهرستان سرپل ذهاب گفت: تخریب و تضعیف اعتقادات، ایجاد شبهات بین ادیانی و بین مذهبی، تحریف تاریخ اسلام و... تنها گوشه ای از تهدیدات فضای مجازی در عصر کنونی است.